Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu

Vizyon: Bilgi çağında ve geleceğin Türkiye’sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, gelişime ve değişime açık, sorun çözme becerisine sahip, üretken, özgüveni yüksek, ahlaki değerleri özümsemiş, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.20
Isınma: Doğalgaz Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak her eğitim-öğretim yılında futbol, masa tenisi, bocce, dart, kort tenisi, korfbol, satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuzda yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Her yıl 2204 ortaokul araştırma projelerine başvurular yapılmaktadır.

Telefon - (0366) 811 40 33

WEB - https://mbozyurukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUKARIHATİPBAĞI MAH. DR.ATİLLAGÜRSOY CAD. MEHMET BÜLENT ÖZYÜRÜK ORTAOKULU BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 İNEBOLU / KASTAMONU

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi