Hayırseverimiz

11.02.2013 1468

09 Aralık 1940 tarihinde İstanbul´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul Beyoğlu Ticaret Lisesi´nde tamamladı. Askerliğini 1960 yılında yedek subay olarak Taş Kızak Deniz Tersanesi'nde yaptı. Askerliğini bitirdikten sonra iki yıl Almanya'da çalıştı. Daha sonra Türkiye'ye dönerek iki yıl KOÇ grubunda çalıştı. Koç grubundan ayrıldıktan sonra serbest ticarete atıldı. 1971 yılında Paris' yerleşen hayırsever, halen Paris'te ticaretle uğraşmaktadır. Tarihi İnebolu Ortaokulu'nun onarımına 2005 yılında destek vermiş olup okulun ismi Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.

Adres:
YUKARIHATİPBAĞI MAH. DR.ATİLLAGÜRSOY CAD. MEHMET BÜLENT ÖZYÜRÜK ORTAOKULU BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 İNEBOLU / KASTAMONU